Pomen tarot karte Zvezda

Pomen tarot karte Zvezda

Zvezda je najpozitivnejša in najsrečnejša karta. Simbolizira upanje, obnovo, pogum, občutek izpolnjenosti in blaginje. Svetuje vam, naj verjamete v lepo prihodnost, saj vaše življenje postaja enostavnejše in srečnejše. Prišel je čas, da naredite spremembe, ki si jih želite, saj prihaja obdobje, v katerem vam bo uspevalo čisto vse. Pri željah in ciljih pa nikar ne bodite skromni.

Posel

To je čas za napredovanje in sprejemanje vseh ponujenih priložnosti.

Ljubezen

To je odličen čas za druženja. Nekoga boste spoznali na povsem nepričakovanem kraju. Če ste v zvezi, bo odnos s partnerjem čedalje boljši in iskrenejši.

Finance

Ne bojte se naložb in tveganj, zdaj je pravi trenutek za investicije. Položaj bo veliko boljši od vaših pričakovanj.

Duhovnost

Ste zelo mirni in spokojni, zato je čas, da ta občutek delite z ostalimi. Na socialno okolje boste imeli pozitiven vpliv.

Karta, ki je obrnjena narobe

Simbolizira neizpolnjenost, nizko samopodobo in samosprejemanje, nezaupanje in egocentrizem. Označuje obdobje, v katerem ste preveč usmerjeni k tistemu, česar nimate, namesto da bi se usmerili na dobre stvari v življenju, na dosežke, prijatelje in zvezo. Usmerjenost k pomanjkanju ustvarja nestabilno stališče do sebe in okolice. Zaradi pomanjkanja vere ste tesnobni in prestrašeni. Ta karta vam svetuje, da se prepustite dogodkom in dovolite, da vas vodijo. Imejte večje zaupanje vase in v dobro usodo.