Pomen tarot karte Zmernost

Pomen tarot karte Zmernost

Ta karta simbolizira skupnost, harmonijo, ravnotežje, potrpežljivost in namen. Prav tako predstavlja tudi zveze – prijateljske, med spoloma, poslovne in družinske. Svetuje vam, da ste bolj pozorni na medčloveške odnose, saj prihaja obdobje, v katerem boste lahko s pomočjo malce prizadevanja uskladili številne stvari. Karta Zmernost vam sporoča, naj se znebite napetosti in krča ter se preprosto sprostite. Zadeve se bodo uredile same.

Posel

Postavite si visoke cilje, bodite potrpežljivi in rezultati bodo višji od pričakovanih.

Ljubezen

Razmislite, če imate težave v zvezi zaradi težav s samim seboj. Poglejte vase in si oprostite lastne napake, poiščite mir, kar bo avtomatsko vplivalo na vaš odnos s partnerjem.

Finance

Prejemki in izdatki bodo uravnoteženi. Če mislite, da bi morali imeti več prejemkov, se vprašajte, če si to res zaslužite.

Duhovnost

Posvetite se meditaciji; prišel je čas, da poslušate notranji glas in zadovoljite svoje potrebe.

Karta, ki je obrnjena narobe

Tako obrnjena karta simbolizira pomanjkanje samokontrole, nezvestobo, nesprejemljivo vedenje, impulzivno vedenje. Opozarja vas na pomanjkanje samokontrole in odgovornosti, zaradi česar boste čutili posledice. Svetuje vam, naj skušate v lastno življenje vnesti ravnotežje in da v medčloveških odnosih začnete sklepati kompromise. Ta karta lahko pomeni nezvestobo v zvezi.