Pomen tarot karte Velika svečenica

Pomen tarot karte Velika svečenica

Velika svečenica simbolizira duhovnost, znanje, modrost, mističnost in skrivnostnost. Velika svečenica vam svetuje začasno pasivnost, pomirjenost, potrpežljivost, svetuje vam, da se vzdržite akcije in počakate, da se stvari odvijajo same, brez vašega posredovanja. Pripravljena je razsvetliti stvari, ki jih sicer ne vidite, da vam tako pomaga pri sprejemanju pravilnih odločitev.
Karta Velike svečenice vam pošilja signale, naj zaupate svojim občutkom in verjamete intuiciji, prepoznate talente, potenciale ter neskončne možnosti, ki se skrivajo v vas. Pri ljubezenskih težavah lahko kaže na neaktivnost in vam odkriva, da je oseba, okrog katere se trudite, srečna z nekom drugim.

Posel

Nova, zanimiva priložnost bo potrkala na vaša vrata. Vsekakor jo sprejmite, saj gre za delo, ki bo ključnega pomena za vašo poslovno prihodnost. Ne ozirajte se na obrekovanja na delovnem mestu in ne sodelujte v njih.

Ljubezen

Če ste ženska, se vam nasprotni spol ne bo mogel upreti. Moški vam bodo poklanjali vso pozornost in vam laskali. Bodite pozorni, da ne bi zgrešili tistega pravega.

Finance

Bodite previdni, saj vam bo nekdo skušal prikriti vaše pravo finančno stanje. Nadzorujte vse svoje finančne transakcije.

Zdravje

Če imate zdravstvene težave in potrebujete zdravljenje, vsekakor zaprosite še za drugo mnenje. Razmislite o različnih možnostih zdravljenja.

Duhovnost

Prejemali boste veliko različnih sporočil z različnih krajev. Posvetujte se z osebami, ki jim zaupate.

Karta, obrnjena narobe

Tako obrnjena karta simbolizira notranji konflikt, zatiranje lastnih čustev in notranjega glasu, strinjanje z zadevami, ki za vas niso pozitivne. Velika svečenica vas opozarja, da morate razčistiti z lastnimi nerazčiščenimi čustvi, da bi lahko še naprej normalno funkcionirali. Svetuje vam, naj ste pozorni na to, na kar pristanete. Če pristanete na nekaj, kar ni dobro za vas, bi lahko bile posledice zelo obsežne.