Pomen tarot karte Papež (Svečenik)

Pomen tarot karte Papež (Svečenik)

Papež (Svečenik) predstavlja avtoriteto katere koli vrste, simbolizira vero, moralo, konformizem. On je moder učitelj, ki se spozna na področje okultnega; je psihoanalitik, ki povezuje vaše zavedno in nezavedno. Pojav Papeža vam svetuje, da se držite naučenega in načrtovanega oziroma da vzdržujete status quo, saj to ni pravi čas za spremembe. Znašli se boste sredi spora med tradicionalnimi in določenimi vedenjskimi obrazci, zato je pomembno, da se držite ritualov, ne glede na to, kako nesmiselni se vam zdijo. V tem obdobju bi morali upoštevati tradicionalne meje in delati tisto, kar se od vas tudi pričakuje.

Posel

Zelo verjetno je, da boste pogosto v stiku z učiteljem/mentorjem, čigar znanje trenutno rabite. Posel vam bo šel dobro od rok, če boste upoštevali pravila. To je dobro obdobje, da se priključite kakšni skupini (verski ali športni), ne glede na to, da vas morda to odbija.

Ljubezen

Na ljubezenskem področju je situacija ravno tako zelo dobra, čeprav v bolj tradicionalnem smislu. Zdaj ni pravi trenutek za nekonvencionalne ukrepe niti za uvajanje sprememb.

Finance

Če boste za nasvet vprašali bankirje, so investicije dobra odločitev. Vsekakor pa se sami ne spuščajte v tvegane naložbe.

Zdravje

Bodite pozorni na pravilno prehrano in se držite svojih ritualov.

Duhovnost

Zelo ste zasedeni z lastnim »jazom«, zato si vzemite čas za razmislek o notranjem konfliktu in ne sprejemajte hitrih zaključkov.

Karta, ki je obrnjena narobe

Obrnjena karta Papeža (Svečenika) opozarja na nasvete, ki jih boste dobili. Verjetno vam jih bo dala oseba, ki ni iskrena in ki nima dobrih namenov. Karta vam svetuje, da razmišljate z lastno glavo, da nehate biti tako togi in da razširite lastna obzorja. Vašim idejam primanjkuje kreativnosti in domišljije. Znebite se konzervativizma, v katerega ste se potopili, ker ste sledili liniji manjšega upora.