Pomen tarot karte Norec

Pomen tarot karte Norec

Norec simbolizira rojstvo ali začetek novega življenjskega potovanja. Opomni vas, da uživate v lastnem življenju, v vsej njegovi polnosti. Potepa se po svetu, išče resnico in skladnost. Je energičen, vseprisoten, nesmrten in inteligenten. Ne nadzoruje svojih instinktov, ovira vrstni red in postavlja pasti, včasih pa tudi pomaga. S svojo pojavo povzroča nered, kaos, pa tudi veselje in radost. Pojav te karte vam svetuje, da se posvetite zvezi ali lastnemu jazu, namesto da bi kupili nov par čevljev. Označuje nov začetek.

Posel

V službi boste soočeni z nerazumevanjem in neodobravanjem. Potrudite se in sodelavcem podrobneje razložite, kakšni so vaši nameni in cilji. Okolici dovolite, da vas spozna.

Ljubezen

Še niste pripravljeni na resno zvezo, ki prinaša obveznosti. Ne ozirajte se na komentarje drugih ljudi. Če še niste pripravljeni, se v zadeve ne spuščajte proti svoji volji. Zabava vam je še vedno na prvem mestu.

Finance

Pojav te karte označuje dobiček in napredek. Posvetite se poslu, potrudite se – to se vam bo vsekakor obrestovalo.

Zdravje

Pazite se poškodb. V prometu bodite stoodstotno pozorni in osredotočeni. Če imate zdravstvene težave, preverite zdravnika, ki ga obiskujete. Njegove kompetence bi lahko bile dvomljive.

Duhovnost

Nahajate se v fazi raziskovanja različnih religijskih pristopov. Vaša družina in prijatelji ne bodo imeli razumevanja za vaša raziskovanja, a ne dovolite, da vas to ustavi. Vsem pokažite, da niste oseba, ki bi hito odnehala.

Karta, ki je obrnjena narobe

Tako obrnjena karta Norca simbolizira strah pred neznanim, pomanjkanje jasnosti, neodgovornost in nemarnost. Svetuje vam, da se ne spuščate v prevelika tveganja in da dobro razmislite, preden se podate v akcijo. Opozarja vas na dejstvo, da zaradi strahu pred neznanim zamujate številne priložnosti, ki se vam ponujajo.