Pomen tarot karte Kolo sreče

Pomen tarot karte Kolo sreče

Kolo sreče simbolizira spremembo, srečo, usodo, ključne trenutke v življenju. Opozarja na dejstvo, da življenje tvorijo vzponi in padci, srečna in težja obdobja. Svetuje, da se ohrani življenjski optimizem v težjih obdobjih, ker bo seveda ponovno napočil čas, ko bo sreča spet na vaši strani. Ta karta pogosto označuje spremembe, ki jih ljudje doživljajo travmatično, vendar so te zgolj sestavni del življenjskega kroga in vodijo k boljšemu jutri. Kolo sreče sporoča, da je vse minljivo in tudi težko življenjsko obdobje bo prej ali slej minilo.

Delo

Napočil je čas, da poslušate lastno intuicijo. Verjetno boste pustili službo, ki jo opravljate, ker v njej ne najdete več občutka zadovoljstva. Bodite odprti za nove izzive, v kolikor pa vam to predstavlja preveliko neznanko, poiščite nasvet pri drugih.

Ljubezen

Če ste v zvezi, se uprite vnašanju pomembnih sprememb v vaš odnos, saj se ta nagiba v smer, ki vaši osebnosti nikakor ne odgovarja. V kolikor ste samski, bodite prepričani, da ste definirali, kaj točno želite, saj je v tem času izbire na pretek, vendar pazite kaj boste izbrali.

Finance

Za tiste, ki so v finančnih težavah, ta karta označuje spremembo na boljše obdobje, za tiste, ki pa so v obdobju blagostanja, pomeni, da morajo biti previdni, saj se situacija spreminja neugodno zanje.

Zdravje

Prihajajoče spremembe bi utegnile imeti negativen vpliv na vaše zdravje. Še posebej se izogibajte stresnim situacijam in večjo pozornost namenite zdravi prehrani.

Duhovnost

Počutili se boste, kot da se vse odvija povsem mimo vas in da nikakor ne morete vplivati na kakršnokoli spremembo. Ne motite se povsem, saj se trenutno večina stvari dogaja neodvisno od vas, vendar se nikar ne predajte. Obstajajo določene stvari za katere se velja potruditi.

Karta, ki je obrnjena narobe

Na ta način postavljeno Kolo sreče označuje obdobje slabših posledic in življenjskega obdobja, ko vam skoraj nič ne bo šlo od rok. Pogosto se vam bo dogajalo, da boste povsem nepripravljeni in zaradi tega izbirali napačne odločitve. Frustrirala vas bo nezmožnost napredovanja na delovnem mestu. Slabši odnos s partnerjem ne pomeni nič posebnega, tudi ta faza bo minila brez večjih posledic.