Pomen tarot karte Kočija

Pomen tarot karte Kočija

Kočija simbolizira zmago, ambicijo, moč volje, agresivno energijo, pa tudi disciplino in predano delo. Karta prikazuje divja bitja, ki vlečejo kočijo. Ti divji stvori so vaša volja, ki jo v ključnih trenutkih morajo nadzirati moralni principi. Kočija vam svetuje, da je napočil čas, ko naj se zavzamete in borite zase. V tem boju pa bodite pozorni na to, da ste vladar svoje volje, ne pa njen služabnik.

Posel

Verjetno se bo v službi znašla oseba, ki bo delala proti vam. Bodite pozorni na to, da obvladate agresijo. Tej osebi ne poklanjajte veliko pozornosti. Posvetite se temu, da dobro opravljate delo. Kolegi bodo videli vaš trud, tako da vam nihče ne bo mogel povzročiti škode.

Ljubezen

Partner ali morebitni partner bo pritiskal na vas, tako da bi zadeve lahko potekale prehitro. Bodite prepričani v tisto, kar hočete in ne odstopajte od lastnih principov.

Finance

Vašim financam kaže zelo dobro. Če imate kakšne dolgove, je zdaj pravi čas, da jih vrnete.

Zdravje

Čaka vas obdobje odličnega zdravja in odlične telesne kondicije. Zdaj je pravi čas, da se začnete ukvarjati s kakšnim športom.

Duhovnost

Možno je, da boste potovali na kraje, ki bodo ugodno vplivali na duhovno rast in razvoj. Udeležite se vsakega seminarja ali predavanja, na katere boste naleteli, saj vam bo to v tem obdobju vsekakor koristilo.

Karta, ki je obrnjena narobe

Tako obrnjena karta vam svetuje, za obvladate lastna čustva, instinkte in afekte. Vaša nepozornost začenja škoditi tako vam kot ostalim okrog vas. Povsem ste izgubili nadzor nad življenjem. Zdaj je čas, da se prisilite in spomnite lastnih ciljev in moralnih načel.