Pomen Saturna v astrologiji

Pomen Saturna v astrologiji

Domicil: Kozorog in Vodnar

Barve: črna, siva

Dan v tednu: sobota

Kovina: svinec

Saturn potrebuje skoraj 30 let, da obkroži celoten zodiak. Poznan je kot Oče časa. Je sovražnik Sonca in Lune oziroma Svetlobe življenja. Povezuje se s starejšo življenjsko dobo, s smrtjo in z omejitvami. Saturn upravlja s koleni in s stopali, s kostmi, z zobmi ter z vranico in s kožo. Ta planet je vladar Kozoroga in Vodnarja. Saturn ima šibek značaj v znaku Raka, medtem ko je znaku Kozoroga vznesen. Če ne bi bilo Saturna, bi živeli brez omejitev.

Saturn nam da vedeti kdaj je čas, da se zaustavimo in nas sili, da odrastemo, učeči se zanikanja in odrekanja. Uči nas o mejah naših zmožnosti. Saturn je planet dosežkov in ambicij. Njegovi barvi sta črna in siva, njegov dan v tednu je sobota, njegova kovina pa je svinec. Saturn nam v horoskopu odpira pogled na lastnosti, ki jih potrebujemo za doseganje življenjskih uspehov. Ljudje z močnimi Saturnovimi značilnostmi življenje pogosto jemljejo preveč resno.

 

 

 

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Lucija / Kod #136
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min