Pomen Jupitra v astrologiji

Pomen Jupitra v astrologiji

Domicil: Strelec in Ribi

Barva: zelena, vijolična, temno modra

Dan v tednu: Četrtek

Kovina: kositer

Jupiter potrebuje 12 let, da obkroži celoten zodiak. Vlada Strelcem in Ribam. Njegove barve so zelena, vijolična in temno modra, dan v tednu, ki mu vlada, je četrtek, njegova kovina pa je kositer. Jupiter se ne znajde v Merkurjevih znakih. Upravlja s shemami vseh vrst. Nadzoruje svet in je naravni pokazatelj vsega, kar je povezano s potovanji v oddaljene kraje. Jupiter vlada visokemu izobraževanju in upravlja z višjim umom. Njegova področja so: filozofija, religija, svoboda, resnica in pravica. Pripadniki Strelca in Rib imajo tendence premikati meje, mentalno ali fizično, najsrečnejši pa so, kadar tavajo po svetu, raziskujejo ali se učijo. Ljudje Jupitrovega tipa so enostavno večji od življenja in so zelo odprte narave. So zelo nemirni in včasih jih zna zgrabiti panika samo ob misli na omejevanje ali zaviranje. Če se znajdejo pred resnimi življenjskimi nalogami, morajo ostati prizemljeni in ohraniti smisel za pravilno razsodbo.

Afliktiran Jupiter nakazuje na neodločnost, duhovno revščino in na pomanjkanje življenjskih radosti, medtem ko dobro postavljen Jupiter kaže na sposobnost borbe za boljše življenje. Ta planet upravlja z ugodnimi priložnostmi in zanj je vse dobro, četudi na videz izgleda slabo. Jupiter je indikator samozavesti, toda če postane preveč všečen, bo izražal razsipnost in brezbrižnost. V tradicionalni astrologiji je Jupiter poznan kot Velika sreča.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Lucija / Kod #136
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min