Numerologija za število 9

Numerologija za število 9

Prednosti

Pozitivne značilnosti pri osebah, ki so rojene pod številko 9, so odgovornost in idealizem; želijo si boljšega življenja, družbeno so ozaveščeni. Gre za ustvarjalne, romantične, velikodušne in sočutne osebe. Če začnejo s kakšnim poslom, ga bodo končali in ne bodo pričakovali nobene nagrade. To so osebe, ki sodelujejo v človekoljubnih akcijah in pomagajo ljudem, ki so pomoči potrebni. So zelo sočutne in idealistične osebe.

Slabosti

Osebe, ki so rojene s številko 9, so lahko zadržane in se v družbi držijo nekoliko ob strani. Lahko so nerazpoložene, plašne, posesivne, nesamozavestne, niso zadovoljne z doseženimi rezultati, življenjska resničnost jih lahko razočara. Pogosto jih razočarajo pomanjkljivosti pri sebi in pri drugih ljudeh. Nočejo sprejeti dejstva, da svet ni popoln. Te osebe ne znajo uživati v življenju.

Posel

To so zelo ustvarjalne osebe. Najbolje bi se odrezali pri delih, ki zadevajo urejanje in skrb za okolje. Zaradi družbene ozaveščenosti bi lahko bili politiki, odvetniki, sodniki, ministri, učitelji, zdravilci, pisatelji, fotografi, umetniki ali filozofi.

Zdravje

Osebe, ki so rojene s številko 9, bodo trpele za zdravstvenimi težavami, ki jih povzroča toplota. Lahko imajo težave z žolčnikom, s pljuči, težave zaradi vročinskih udarov, ne smejo konzumirati preveč mastne hrane in alkohola. Morajo se izogibati stresu in se mu čim manj izpostavljati.

Ljubezen

Gre za osebe, ki niso preveč romantične, imajo pa čustva in so sentimentalne. Želijo, da jim drugi potrjujejo svojo ljubezen. Te osebe hitro zapeljejo ljudi, ti pa jim zaupajo. Niso povsem nekoristoljubne osebe, lahko pa ljubijo in so zelo predane. Za njih je ljubezen sodelovanje. Devetke se ujemajo s številkami 3, 6, 9, 1 in 5, ki so pogosto idealni partnerji zanje. Številke 2, 7, 4 in 8 niso idealni partnerji zanje.

Znane osebe

S številko 9 so rojene številne znane osebe. Nekatere izmed njih so: Jada Pinkett Smith (igralka in žena Willa Smitha), Justin Bieber (pevec), Alicia Keys (pevka in igralka), Courtney Love (igralka), Chuck Norris (igralec), Adele (znana pevka), Mati Tereza in mnogi drugi.

Zaključek

Osebe, rojene s številko 9, so voditelji po naravi. Skrbijo za vse in so veliki humanisti. Včasih so lahko tudi nehvaležne. Gre za zelo uspešne osebe, imajo veliko denarja, ki kar najde pot do njih. Morajo biti iskreni do sebe in sprejeti svoje pomanjkljivosti. V tem primeru bodo lahko ljubili in bolje razumeli lastno življenje.