Numerologija za število 8

Numerologija za število 8

Prednosti

Osebe s številko 8 so navdih za druge ljudi, so vplivne, ambiciozne, ustvarjalne, tolerantne. Denar jim ni bistvenega pomena. Gre za uravnotežene, močne in realne ljudi, ki ne sanjarijo. So sposobni, učinkoviti in bodo dobro ocenili značaj drugih ljudi. So zelo uspešne osebe. Ne marajo dvoličnosti in ne prenašajo ljudi, ki se ne znajo obnašati in ki radi obirajo. Za prijatelje in družino bodo te osebe naredile vse.

Slabosti

Njihova slaba plat je ta, da so lahko okrutne, včasih tudi neobčutljive, nasilne in pogoltne osebe. To so trmaste, nepotrpežljive in arogantne osebe. So netaktni ljudje, ki radi ukazujejo, so oholi, pohlepni in superiorni. Oni so rojeni s temi slabimi značilnostmi. Privlači jih finančni uspeh; to je njihovo glavno življenjsko vodilo.

Posel

Gre za osebe, ki so sposobne za dela, kot so: vlagatelj, podjetnik, menedžer, znanstvenik, politik, finančni strokovnjak in podobno. Pripravljeni so trdo delati, imajo velike ambicije in željo po uspehu. Imajo organizacijske veščine, so motivirani, spretni in pošteni.

Zdravje

Lahko trpijo za nervozo in imajo težave z živci. Prav tako jih pestijo težave z zobmi in ušesi. Pogosto so depresivni, zato se jim priporočajo počitnice v krajih, kjer se lahko sprostijo in oddaljijo od vseh težav. Priporočeno je, da v prehrano vključijo veliko špinače, korenčka, brokolija in zelene.

Ljubezen

Osmice so uravnotežene na ljubezenskem področju. Velike ljubezenske zgodbe jim niso ravno pri srcu. Obožujejo mir in tišino, občasno pa jim to ne gre najbolje od rok. Bolj se usmerijo k poslu kot v ljubezensko zvezo. Osmice se najbolje ujemajo s številkami 2, 4, 8 in 6, to so najpogosteje njihovi idealni partnerji. S številkami 1, 5, 3, 7 in 9 se ne bi ujemali v ljubezni, bi pa jim bili dobri prijatelji.

Znane osebe

Za te osebe je 8 srečna številka. To so Matt Damon (igralec), 50 Cent (znani rap izvajalec), Mary Kate in Ashley Olsen (igralki in sestri dvojčici), Aretha Franklin (znana pevka), Pablo Picasso (slikar) in številne druge znane osebe.

Zaključek

Lahko motivirajo ljudi. Zelo so nadarjeni za upravljanje na vseh življenjskih področjih, še posebej na poslovnem področju. Spoznajo se na materialni svet, privlači jih finančni uspeh. To so osebe, ki ljudi okrog sebe napolnijo s pogumom, jih navdihujejo in skušajo usmeriti na pravo pot. Črna, siva, vijolična in modra so srečne barve za osebe s številko 8. Morali bi nositi temne barve, saj v svetlih delujejo štorasto. Njihovi srečni kamni so ametist, črni diamant in biseri.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Lucija / Kod #136
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min

 • Antonela / Kod 117
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, VISAK

  Broj tel: 090/726-788
  1,99 €/min