Numerologija za število 2

Numerologija za število 2

Prednosti

To so osebe, ki imajo rade mir, so zelo čustvene in sramežljive. Čustvenost in senzibilnost sta največji prednosti takih oseb. Osebe s številko 2 vedo, kaj ljudje čutijo, saj lahko razberejo njihova čustva. So potrpežljivi in družabni ljudje. Dobro delajo v skupinah in se dobro znajdejo v družbi, v kateri so izpostavljena različna mnenja. Spoznajo se na lepoto in modo, lastne misli pa znajo ohraniti zase.

Slabosti

Hitro so prizadete. Včasih so lahko ogorčene in zelo jezne. Zaradi lastne ogorčenosti se občasno lahko hitro spopadejo z nekaterimi ljudmi. Če se jim nekdo zameri, so lahko zelo maščevalne. Njihovo ogorčenje jih lahko zavede na stranpoti. So zelo občutljive osebe. Ko jih nekdo prizadene, lahko postanejo maščevalne in zamerljive.

Posel

Zelo dobri so na področju organizacije, veljajo za odlične diplomate. Za svoje delo pogosto ne dobijo zaslug, ki bi jim pripadale. Dovolj so nadarjene in inteligentne za doseganje velikega uspeha. Zdravljenje, svetovanje in učenje so področja, na katerih lahko dosežejo velik uspeh. Odlično bi se odrezali tudi kot maserji, fizioterapevti ali svetovalci. Uživajo v glasbi, za katero imajo dober okus. Ustvarijo lahko odlično glasbeno kariero. Obožujejo poezijo, uspeli pa bi tudi kot arhitekti, stilisti in urarji.

Zdravje

Osebe, čigar življenjska pot je številka 2, bi lahko imele prebavne motnje. Dojemljive so za razne črevesne bolezni, drisko, zaprtje, trebušni tifus. Ogrožata jih tudi diabetes in astma. Njihov krvni obtok je nekoliko slabši, kar lahko pripelje do anemije in oslabitve srca. Zelo so nemirne, kar včasih lahko ustvari duševne tegobe in pripelje do nespečnosti.

Ljubezen

Osebe s številko 2 si pogosto poiščejo partnerje, ki so precej podložni. Njihovi partnerji so tihi, strinjali se bodo z vsemi odločitvami, a zaradi tega ne bodo srečni. To so popolni partnerji za osebe s takim značajem. S številko 2 se najbolj skladajo 2, 4 in 8, s 3 in 6 se dobro razumejo, s številko 9 se razhajajo v mišljenju, z 1, 5 in 7 pa se ne morejo ujeti.

Znane osebe

Številne znane osebe so rojene pod številko dve. Nekatere med njimi so Madonna (pevka), Barrack Obama (predsednik ZDA), Jennifer Lopez (znana latinskoameriška pevka), Kanye West (znani raper), Adam Baldwin (igralec) in še številni drugi.

Zaključek

Rabijo varnost, udobje in mirno življenje. Veljajo za varen pristan in vedno nudijo tolažbo. So odlični prijatelji, imajo izvrsten smisel za humor. Ko gre za njihov dom in delovno okolje, so pravi perfekcionisti. Razumejo druge ljudi in sočustvujejo z njimi. Najbolje bodo izrabili svoje talente in jih spremenili v nekaj koristnega.