Pomen tarot karte Sonce

Pomen tarot karte Sonce

Sonce simbolizira upanje, ozdravitev, okrevanje, zabavo in uspeh. Napoveduje, da prihaja obdobje, ko se dogajajo čudeži. Vse, kar boste počeli, boste počeli z veseljem in lahkoto. Številne ljudi boste pritegnili z vašo pozitivno energijo in toplino. To je čas, ko se boste počutili svobodneje kot kadarkoli prej, zato vam karta svetuje, da odpotujete in si odprete možnosti za nove izkušnje. Pojdite ven in se zabavajte, nikar pa se ne spozabite pri prekomernemu zapravljanju denarja.

Posel

Ta karta označuje napredovanje v službi tudi takrat, ko tega ne pričakujete. Če iščete delo, boste dobili ponudbo, ki bo prišla ob nepričakovanem trenutku in na nepričakovanem kraju. Kljub dobri poslovni situaciji pazite na lasten ego, malce ga omejite.

Ljubezen

Čaka vas obdobje, v katerem bosta imela skupaj s partnerjem veliko potrebo po lastni svobodi in prostem času, kar pa ne pomeni, da si ne bosta blizu. To ni pravi čas, da bi se počutili ogroženo in nesamozavestno Sprostite se in uživajte v lastnem razpoloženju.

Finance

Če pričakujete kakšen denarni priliv, o katerem odloča tretja oseba, ste lahko prepričani, da bo kmalu prišel. Po finančni plati vam bo kazalo bolje kot doslej, bodite pa pripravljeni na nenačrtovani strošek.

Zdravje

Vaše zdravje bo enako vašemu razpoloženju, torej več kot dobro.

Duhovnost

V tem obdobju boste spoznavali resnice o sebi in o vašem okolju, bolje boste razumeli odnose, ki jih imate z drugimi ljudmi. Ko ugotovite, kako je vse, kar vas obkroža in vse, kar morate narediti preprosto, vas bo preplavil občutek svobode. Svoje znanje in izkušnje delite z drugimi.

Karta, ki je obrnjena narobe

Simbolizira pesimizem, osamljenost, depresijo in žalost ter odpovedovanja. Opozarja vas, da bi se lahko pojavile težave v zakonu ali z otroki, ki pa niso tako problematične, da jih odkrita komunikacija ne bi mogla rešiti. Glavni razlog za vse te težave sta vaša egocentrizem in pesimizem. V službi boste napredovali, čeprav ne toliko, kot pričakujete. Razmislite o tem, če so vaša pričakovanja realna in na čem temeljijo.

  • Lucija / Kod #136




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

    Broj tel: 090/726-788
    1,99 €/min

  • Mira / Kod 72




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: TAROT

    Broj tel: 090/726-788
    1,99 €/min

  • Ivančica / Kod 108




    Tarot savjetnik je slobodan

    Tarot savjetnik je zauzet

    Tarot savjetnik trenutno ne radi

    Tehnike: TAROT, KRISTALOTERAPIJA, SUDBINSKE KARTE, TUMAČENJE SNOVA, PORUKE ANĐELA, ASTROLOGIJA

    Broj tel: 090/726-788
    1,99 €/min